Arsenal – Napoli i Europa League

Arsenal har nu lottats mot Napoli (och Chelsea mot Slavia Prag) i Europa Leauge. Vi bevittnade själva hur Chelsea slog ut Malmö FF i sextondelsfinal i Europa League – hoppas kunde man ju alltid – och Chelsea är nu favorittippad bland experter och bettingproffs. Men i kvartsfinal möter Arsenal alltså Napoli, för oss som har ett särskilt öga för Arsenal.

På Dealspins kan man hitta olika bettingsajter och casinos och är en sajt vi kan rekommendera. Här kan du läsa om vilka matcher som spelar mellan 11 april-9 maj i Europa League, blir en intressant liga att följa.

I veckan spelades alltså de sista åttondelsmatcherna klart i Europa League och det i sin tur gjorde att kvartsfinalerna nu är lottade och klara. Det kanske mest omskrivna, förutom att giganterna Arsenal och Napoli möts, är förstås att det blir ett helspanskt möte mellan Valencia och Villarreal. Blir kul att följa.

Vem vinner?

Utdrag ur Aftonbladet:

  • Napoli–Arsenal

  • Villarreal–Valencia

  • Benfica–Eintracht Frankfurt

  • Slavia Prag–Chelsea

  • I semifinalerna ställs vinnaren av Napoli–Arsenal mot Villarreal eller Valencia och Benfica eller Eintracht Frankfurt mot vinnaren i Slavia Prags möte med Chelsea.

  • Kvartsfinalerna spelas den 11 april med retur den 18 april, semifinalerna 2 maj med retur 9 maj och finalen i Baku den 29 maj.

Ska bli kul att följa dessa matcher och se hur det går för giganterna och självklart kommer vi även sitta klistrade på den helspanska matchen, det är ju ändå lite kul att de spelar mot varandra. Vi hoppas att det blir storslam för Arsenal, såklart, men sedan får vi inte misströsta om det blir Napoli som drar hem segern. Vem blir då stormästaren i Europa League?