Satsar du på Arsenal i Europa League?

ÖFK skickade chockvågor runt världen när de spelade en nagelbitande match mot Arsenal i februari. Att satsa på de höga oddsen kan löna sig, och det gäller att hålla huvudet riktigt kallt. Förlustspiralen vände dock för Arsenal, som segrade mot Milan.

Visst blev det ingen större förlust i långa loppet och Arsenal fick ändå gå vidare i Europa league. Att lägga mobilbet på höga odds kan löna sig, och nog brister det i magen för dem som satsade på en vinstmatch för Arsenal när ÖFK ledde med 2-0 på bara några minuter.

Det jämtländska laget har fått frågan om tränaren Graham Potter kommer bli köpt av något annat lag, något man från ledningen dementerar. Stoke har visat intresse för Potter, men Daniel Kindberg dementerar rykten och säger att Potter kommer stanna med ÖFK.

Vinst tillslut

Östersund, Manchester City och Brighton ligger numera på plussidan när det gäller att trycka tillbaka Arsenal. Laget har kantats av en rad jobbiga förluster, men en bortamatch mot Milan vände tillslut den onda spiralen. I början gick Milan starkt in med tre hörn på bara några minuter, men sedan verkade vindarna vända och Arsenal kunde äntligen kamma hem en seger:

Matchen slutade 2–0 till Arsenal som inför returen i London har skaffat sig ett jätteläge att gå vidare till kvartsfinal i Europa League.

– Det var en viktig seger efter en mardrömsvecka. Men vi är inte kvalificerade ännu utan måste avsluta jobbet på hemmaplan, säger Wenger.” – Aftonbladet.

Vi får se vad som händer vidare och huruvida Arsenal lyckas behålla vinden i seglet. Självklart håller vi alla tummarna och drömmer om en vinst både för laget, fansen och kanske även på bettingsidan, förstås.